Hjem » Soveværelset » De 10 bedste senge i test – Stor opdateret guide (2022)

De 10 bedste senge i test – Stor opdateret guide (2022)

Flere af vores anmeldelser er skrevet på baggrund af andre test og analyser af produkterne. Datoen for artiklen er datoen for hvornår artiklen sidst er opdateret. Vi tjener provision gennem produkter, der købes via links på denne side, altså sponsoreret indhold.

Der er mange vigtige beslutninger, som du skal træffe i dit liv – og en af de vigtigste er at vælge den rigtige seng. En god seng kan hjælpe dig med at få en god nats søvn, hvilket er afgørende for dit helbred og velvære. Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Bare rolig – vi har styr på det! I dette blogindlæg vil vi diskutere de 10 bedste senge i test og give dig en opdateret guide til 2022. Så uanset om du er på udkig efter en ny seng eller bare ønsker at sammenligne forskellige muligheder, så læs videre for at få flere oplysninger!

Typer af senge

Der findes mange forskellige typer senge på markedet, så det er vigtigt at vide, hvad du leder efter, før du køber en seng. Her er nogle af de mest populære typer senge:

Elevationsseng

En elevationsseng er en seng, der kan hæves eller sænkes til forskellige positioner. Det kan være en fordel for folk som har rygproblemer, eller hvis man eksempelvis har kredsløbsproblemer.

Hvad er fordelene ved en elevationsseng?

En elevationsseng kan give mange fordele, blandt andet følgende:

 • forbedret cirkulation
 • lindring af rygsmerter
 • lettere at komme ind og ud af sengen

Kontinentalseng

En kontinentalseng er som oftest opbygget med en træramme, en boxmadras samt en topmadras. Som elevationssengen er kontinentalseng en rigtig fin seng at have i sit soveværelse. Den er god til at give støtte til kroppen når man ligger i den.

Hvad er fordelene ved en kontinentalseng?

Nogle af fordelene ved en kontinentalseng er:

 • man får en komplet seng, med både træramme, springmadras og topmadras.
 • god støtte for kroppen
 • let at komme ind og ud af sengen, da de ofte er høje.

Boxmadras

En boksmadras er en seng, der består af en træramme og en boksmadras. Boxmadrassen er ofte fyldt med halm eller andre materialer, og den er placeret oven på rammen.

Hvad er fordelene ved en boksmadras?

Nogle af fordelene ved at have en boxmadras er:

 • god støtte for kroppen
 • lette at rykke rundt med, da de ikke har de tunge trærammer.
 • meget seng for pengene

Hvilken størrelse seng skal jeg vælge?

Hvilken størrelse seng du vælger, afhænger af nogle få faktorer, herunder størrelsen på dit værelse og den plads, du har, samt om I er en eller to personer som skal ligge i den. Her er nogle sengestørrelser, du kan overveje:

 • Enkeltmandsseng: 90 x 200 cm.
 • Trekvartseng: 120 x 200 cm.
 • Halvandenmandsseng: 140 x 200 cm.
 • Lille dobbeltseng: 160 x 200 cm.
 • Dobbeltseng: 180 x 200 cm.
 • King size seng: 200 x 200 cm.

Sengeforhandlere du skal overveje

Nu hvor du ved lidt mere om senge, er det på tide at begynde at lede efter sengeforhandlere. Her er nogle af de bedste sengeforhandlere:

NordicDream.dk er en online webshop som forhandler alle typer af senge. De går op i at deres senge er lavet af kvalitet og bæredygtigt materiale. Alle deres senge er produceret i Danmark og har 25 års garanti. Udover de 25 års garanti på sengene, får man også 100 dages tryghedsgaranti når man bestiller en seng online hos Nordic Dream, dvs. at hvis ikke man længere vil have sengen inden for de 100 dage, kan man gratis få afhentet sengen og sendt denne retur. NordicDream scorer rigtigt højt på TrustPilot, da de vil deres kunder det bedste.

Sengetid.dk er en dansk online webshop som udmærker sig på at producere senge i dansk design, altid have gratis fragt samtidigt med at have 101 nats ombytning, hvis der er nogle ting som du ikke kan vende dig til ang. sengen. Sengetid har en rigtig god score på Trustpilot, som beviser at de vil gøre alt det bedste for deres kunder.

IKEA er en svensk sengeforhandler, som er meget populær. IKEA har et bredt udvalg af senge, lige fra enkeltsenge til dobbeltsenge og endda kingsize-senge. IKEA har også et godt ry som sengeforhandler, da de sælger gode senge til rimelige priser.

Jysk er en anden sengeforhandler, der er populær. Jysk har et bredt udvalg af sengetøj, lige fra sengelinned til puder og senge samt madrasser. Jysk har også et godt ry for at sælge kvalitetssenge til rimelige priser.

Gode kilder og andet

Mangler du hjælp til at male dit soveværelse? Så kontakt den bedste maler København i dag. Ekspert Magasinet hjælper dig med at finde den bedste maler til lige præcis din opgave. Læs mere på deres hjemmeside.

Hvor brugbart var denne anmeldelse?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Optælling af stemmer: 7

No votes so far! Be the first to rate this post.